otrdiena, 2011. gada 20. decembris

Ziemassvētku laiks, brīnumu, prieka, mīlestības, saticības laiks..Tas ir kas vairāk par to spožumu, kas apkārt, šī laika īstā burvība ir rodama mūsu sirdīs!
Līksmosimies un iepriecināsim viens otru ar dāvanām, kartiņām, labavēlējumiem. Cepsim piparkūkas, rotāsim eglīti.Būsim kopā ar  mīļajiem un tuvajiem, :) bet ne mirkli neaizmirstam par šo svētku lielāko dāvanu, kas ir pasniegta mums  ik katram - Jēzu Kristu!
Mīlestības un prieka piepildītus Kristus Dzimšanas Svētkus!

"Tas bija patiesais gaišums, kas nāca pasaulē, kas apgaismo ikvienu cilvēku." /Jņ.1:9/






pirmdiena, 2011. gada 19. decembris

 

The heart has reasons
that reason
does not
understand

 

Sometimes
you have to stop
thinking so much
and go
where your heart 
take
you

sestdiena, 2011. gada 17. decembris

svētdiena, 2011. gada 27. novembris

.."parādi man to robežu, kur beidzas tumsa un kur sākas blāzma! Ēnas gar šo robežu staigā un mazi atspīdumi.
Parādi man to robežu, kur beidzas viens cilvēks un kur sākas otrs! Tā fotogrāfiskā līnija – drēbes, cepure un kurpes – vai tā ir viņa robeža? Vai cilvēks beidzas savu pirkstu galos?
Parādi man tās neredzamās robežas, kuras, viens otru sajuzdami, pāriet vīrieši un sievietes. Ne kāds ko teica, ne kāds ko dzirdēja, ne smarža ieviļņojās, ne pirkstiņš nepieskārās. Tad ar ko viņi aizskāra viens otru?"



 

pirmdiena, 2011. gada 31. oktobris



Agrā pavasarī lielie saulespuķu lauki Atēnās šķiet tukši. Cilvēks, kas šo vietu apmeklē pirmoreiz, neko neredz. Taču zemnieki jau iesējuši miljoniem sēkliņu. Un, ja būs piemēroti apstākļi-lietus, augsne un saule-zemnieki jau paredz viļņojošus milzīgu dzeltenu ziedu laukus. Zemniekam saulespuķes "eksistē" vēl pirms to ieraudzīšanas, jo viņš zina, kādas ir to iespējas un kādi apstākļi nepieciešami, lai puķes pilnībā uzziedētu.
Kādas sēklas, kurām vēl jāizaug par ziediem, atrodamas tavā dvēselē?

otrdiena, 2011. gada 13. septembris


Kad cilvēkam galvenais ir iegūt dārgāko grasi, to viegli dot, bet kad dvēselē slēpjas liesmaina auga sēkla un tā gaida brīnumu..sagādā viņam šo brīnumu, ja tu to vari.

mazliet drēgns un auksts ar mākoni lielu un zilu. rudens

pirmdiena, 2011. gada 12. septembris

rozā sapņos
...man patīk šupoties šūpolēs, jo tad var just kā putni lido. man patīk mīlēties, jo tad var just kā otrs cilvēks dejo. man patīk elpot, jo tad var just, kā aizraujas elpa.man patīk klusēt..mīlēt...

piektdiena, 2011. gada 2. septembris

TODAY what did I do for my mind, my spirit, my body, my relationships, my creativity and passion? what did I do?


šis jautājums šonakt tika uzlikts uz papīra..un novietots rūpīgi izmeklēta vieta, tā, lai aunot kājas no rīta ir vieglāk saplānot savu laiku. Laiku,kurā netiek aizmirsts par būtisko..!
lai tev patiesi skaista diena (:


trešdiena, 2011. gada 20. jūlijs

life is too short to wake up in the morning with regrets. so, love the people who treat you right and forget about the ones who dont.and belive that everything happens for a reason.if you get a chance-take it; if it changes your life-let it.nobody said that is would be easy..they just promised it would be worth it.





love is enough



trešdiena, 2011. gada 29. jūnijs

"So come with me, where dreams are born, and time is never planned. Just think of happy things, and your heart will fly on wings, forever, in Never Never Land."
Peter Pan


 

my heart is drunk with beauty


"We need to find God, and he cannot be found in noise and restlessness. God is the friend of silence. See how nature - trees, flowers, grass - grows in silence; see the stars, the moon and the sun, how they move in silence... We need silence to be able to touch souls."
Mother Teresa




pirmdiena, 2011. gada 20. jūnijs

sestdiena, 2011. gada 11. jūnijs


everything in life is art.what you do.how you dress.the way you love somone,and how you talk.your smile and your personality.what you belive in,and all your dreams.the way you drink.your tea.how you decorate your home.the food you make.the way you feel.life is ART.

trešdiena, 2011. gada 18. maijs

thought of the day : stupidity.



(=

every summer has a story..

breathe BELIEVE Embrace SMILE LOVE live laugh Create TRUST care Give SING

you'll be the prince
I'll be the princess
it's a LOVE story